user_mobilelogo

Naš tim

Više o našem timu

Together we can do anything

O NAMA

 

i4next leasing Croatia d.o.o. je leasing društvo koje posluje od 2006. godine, a osnovano je od strane austrijske tvrtke i4next international trading & leasing G.m.b.H, sa sjedištem u Beču. Društvo je od svog osnutka specijalizirano za leasing informatičke opreme i financiranje informatičkih projekata te posluje s najkvalitetnijim dobavljačima i s brojnim renomiranim klijentima iz privatnog i javnog sektora.

 

Od 2008. godine i4next leasing Croatia d.o.o. posjeduje licencu HANFA-e za obavljanje poslova leasinga te je jedno od dvadesetak leasing društava u Hrvatskoj s ovlaštenjem za obavljanje poslova leasinga.

 

i4next leasing Croatia d.o.o. jedina je leasing kuća u Hrvatskoj koja se sustavno bavi leasingom informatičke opreme te je njezinim osnutkom financijska ponuda uvećana za još jedan značajan segment.

 

  Your Financial Partner For Each Stage of Your IT Equipment

 

 

Nudimo leasing u kojem klijent preuzima minimalne rizike i nema velike početne troškove. Svakodnevno povećavamo našu paletu usluga s novim proizvodima koji nude dodatne opcije i pogodnosti, proizašlima iz kontinuiranog praćenja razvoja tehnologije te potreba klijenata i tržišta.

 

Svojom ponudom prepoznati smo od strane IT dobavljača, ne samo kao financijska institucija, već i kao partner koji oplemenjuje i integrira njihovu ponudu u segmentu IT industrije. To smo postigli radeći zajednički s IT tvrtkama na dizajniranju proizvoda kako bi oni donijeli što više pogodnosti klijentu, bili prilagođeni kompleksnosti IT okruženja i pratili životni ciklus objekta leasinga.

 

Zadnjih godina društvo je preraslo u ozbiljnu organizaciju koja je sposobna realizirati čak i najveće projekte u IT-u te organizaciju koja financira neke od najvećih gospodarskih subjekata i najznačajnijih državnih institucija.