Usluge

Ponuda usluga uz leasing

USLUGE JAMSTVO I OSIGURANJE​ i4next

SAFEGUARD

Oprema se financira s jamstvom proizvođača u vremenu trajanja ugovora. Ukoliko ono ne postoji ili nije isplativo, nudimo jamstvo koje odgovara uvjetima proizvođačkog jamstva.

Za sve štete koje nisu pokrivene proizvođačkim jamstvom, nudimo vlastito prošireno jamstvo, SafeGuard. Njime se pokrivaju štete i rizici koji mogu uslijediti tijekom korištenja objekta leasinga elektronskih uređaja. 

SAFEPLAN

Nudimo usluge održavanja opreme i servisa koje se naplaćuju uz ratu leasinga ili najma iste.

Na taj se način možete lišiti rizika nastanka nepredviđenih troškova u slučaju pojavljivanja kvara te uštedjeti resurse. Također, ovom uslugom možete izabrati u kojem vremenskom periodu želite da Vaša oprema bude iznova funkcionalna.

Ukoliko dođe do nastanka kvara, na Vama je da samo izvršite prijavu, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Čim osposobimo Vašu opremu, utvrđujemo pokriva li popravak jamstvo, osiguranje ili pak mi sami.

USLUGE I4NEXT
Usluge

ASSET MANAGEMENT

Naša vrhunska usluga za Asset managementa pruža Vam praćenje Vaše opreme u leasingu, ali i sklopljenih ugovora. Uz ovo rješenje dobivate pristup informacijama o opremi s preciznim serijskim brojevima i lokacijama. Također, osiguravamo Vam detaljan uvid u trenutno stanje Vaše opreme. S Asset managementom, Vaša imovina bit će potpuno pod kontrolom, omogućujući Vam da optimizirate svoje poslovanje i postignete maksimalne rezultate.

Ako ste zainteresirani za kupovinu ili najam nove te rabljene IT opreme, posjetite web stranicu Expert-i4next.

Scroll to Top
× WhatsApp